Podívejte se, jak zažádat o kreditní kartu Home Credit Kreditní karta 

ADS

Uživatelé mohou využít flexibilní možnosti splátek, které umožňují přizpůsobení splácení jejich finanční situaci.

Home Credit Kreditní karta

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Zjistěte, jak se přihlásit Navštivte oficiální stránky
  • Mezinárodní platební karta Mastercard

    Zaplatíte s ní po celém světě

  • Peníze kdykoliv k dispozici

    Až do výše schváleného kreditního limitu

  • Elektronický výpis zdarma

    Aktuální informace uvidíte i ve Správci financí

Product Details

Jak kreditní karta Home Credit funguje

  • Kartu používáte k placení nákupů v ČR, zahraničí i na internetu
  • Když využité peníze vrátíte do 20. dne následujícího měsíce, neplatíte žádné úroky. Vztahuje se na všechny platby kartou v kamenných obchodech i na internetu.
  • Z karty si kdykoliv můžete převést peníze na běžný účet
  • 4Nákup si můžete snadno rozložit na splátky
Our take

Jedná se o velmi speciální kreditní kartu. Umožňuje vám mít dobrý limit a přesto jej dokonale využijete v jakékoli části vašeho každodenního života, se kterou potřebujete pomoci. Což bude jistě obrovská výhoda, kterou bude mít mnoho lidí. 

Nyní, když již znáte všechny výhody z první části článku, je čas dozvědět se další informace. Dnes se například dozvíme, jak můžete o kartu požádat a co k tomu potřebujete. 

Níže vám poskytneme všechny požadavky, dokumenty a další informace potřebné k tomu, aby žádost o tuto kreditní kartu skutečně proběhla. Pokud máte zájem dozvědět se více, pokračujte ve čtení. 

Jaké jsou požadavky potřebné k podání žádosti? 

Znát požadavky na kreditní kartu je velmi důležité. Ve skutečnosti vám poskytnou informace, které potřebujete k žádosti o kartu. Naštěstí jsme tu, abychom vám pomohli, a přestože je seznam krátký, stále je důležité se na něj podívat. Pokud vás to zajímá, čtěte dál. 

  • Musíte být starší 18 let, 
  • Mít bankovní účet, 
  • Být z České republiky nebo mít v zemi trvalý pobyt. 

Jaké doklady jsou potřeba k žádosti o kreditní kartu Home Credit Kreditní karta 

Kreditní karta Home Credit Kreditní karta je velmi speciální kreditní kartou, protože nevyžaduje tolik dokladů jako jiné kreditní karty. I když jsou nezbytné, bude také docela snadné je najít. Proto pokud se chcete o kartě dozvědět více, pokračujte ve čtení níže. 

  • Doklad o příjmu, 
  • Důkaz adresy, 
  • Doklad totožnosti. 

Jaké jsou největší profily této kreditní karty? 

Profil kreditní karty má několik použití, například chcete-li zjistit více o kreditní kartě a jak funguje, ale také zjistit, zda budete mít z karty v budoucnu prospěch. V tomto případě vám přinášíme 4 nejčastější profily, které u kreditní karty Home Credit Kreditní karta najdete. Podívejme se níže. 

Mezinárodní 

Pokud byste nevěděli, mezinárodní karta je karta, která vám umožňuje nejen nakupovat ve vaší zemi, ale i mimo ni. Bude se vám hodit zejména v případě, že chcete vyrazit na výlet nebo nakoupit v jiné zemi. Nyní je to karta, která je mezinárodní. 

Jelikož jste mezinárodní, můžete nakupovat kdekoli na světě, včetně internetu. Pokud tedy chcete nakupovat na webu, můžete také. Je to proto, že to umožňuje jeho mezinárodnost. 

Nainstalujte snadno 

Víte, jak si něco koupíte a pak v tu chvíli nemáte peníze na zaplacení, takže platíte na splátky. No, to je něco, co většina lidí dělá a kreditní karty jsou pro to ideální. Stejně jako například kreditní karta Home Credit Kreditní karta. 

Tato kreditní karta vám přináší spoustu výhod při placení na splátky. Jednou z jeho výhod vlastně je, že za věci kartou zaplatíte mnohem snadněji než s jinými. Přeci jen využití této karty je spíše na nákup. 

Nakupování 

Moneta Money Bank Kreditní karta

Využijte této příležitosti a zažádejte si o tuto úžasnou kartu hned teď!

Nyní se zaměřme na zájem. Když si něco koupíte na internetu nebo ve skutečnosti a zaplatíte na splátky, je normální, že budete muset zaplatit další splátku, která se přidá a tomu se říká úrok. 

Úrok může být někdy vysoký a někdy nízký, ale jsou chvíle, kdy může být nulový a po dobu 51 dní vám tato karta umožňuje nemít jediný úrok z plateb. Kromě toho můžete provádět bezúročné platby až do 20. dne následujícího měsíce. 

Převody 

Při žádosti o kartu provádějte převody. Je to něco, o čem bude hodně lidí přemýšlet. Důležitou součástí totiž budou převody, mít kartu pro platby nebo dokonce mít spořicí účet. 

A tato karta vám umožní nejen snadněji provádět převody, ale také provádět převody na jakýkoli typ účtu, který máte, a také na jakýkoli typ účtu, ať už v zemi nebo mimo ni. 

Naše rada pro ty, kteří se chystají žádat o kreditní kartu   

Zažádat o kreditní kartu není jednoduché, zvláště když nevíte, co přesně dělat. Vždy vám proto ten či onen tip bude moci alespoň trochu pomoci. Dobře, zažádám o tuto kreditní kartu a získáte spoustu výhod. 

Ale je také důležité vidět, čeho nedosáhnete. Nebo mnoho lidí zažádá o kartu, aniž by viděli nevýhody, a nakonec jsou zklamaní, protože očekávali něco, co nemají. Náš dnešní tip je kompletní, ale buďte velmi opatrní při prohlížení informací o této kartě. 

Opravdu se podívejte, zda je tato karta to, co hledáte, a pokud má tato karta vše, co potřebujete, můžete se vyhnout zklamání z něčeho, co jste hledali. 

Výhody a nevýhody vážení – Vyplatí se to? 

Tato karta bude mít dvě velmi důležité nevýhody. A jsou to ti, kteří nemají cashback nebo cestovní výhody, a přestože si to mnoho lidí bere osobně, některým to může být úplně jedno. No, pokud se příliš netrápíte, tak se pojďme podívat, co dobrého můžete získat s kreditní kartou Home Credit Kreditní karta. 

Můžete mít žádný úrok, personalizovaný úvěrový limit, mnoho nákupních výhod, mezinárodní kartu a to vše zdarma. Zkrátka vám tato karta přináší jen výhody a ve výsledku to stojí za to. 

Zažádejte si o kreditní kartu Home Credit Kreditní karta na oficiálních stránkách  jednou provždy ! 

Je čas požádat o kreditní kartu. Pojďme se konečně dozvědět, jak můžete kartu získat a jak ji můžete použít ve svém každodenním životě. Chcete-li to provést, musíte kliknout na tlačítko níže a budete přesměrováni na oficiální stránku. Zjistěte více o kreditní kartě Home Credit Kreditní karta a přečtěte si více níže. 

Trending Topics

Latest News