UniCredit Bank VISA Credit Classic: 45 dní bez úroku

ADS

UniCredit Bank VISA Credit Classic: 45 dní bez úroku

UniCredit Bank VISA Credit Classic

Je to pro vás ideální karta?

Verified URL
Bezkontaktní platby
Možnost rychlých a bezpečných bezkontaktních plateb, které zjednodušují a urychlují platby.
Ochrana nákupu
Karta zahrnuje ochranu nákupu, která pokrývá ztrátu nebo poškození zboží zakoupeného s kartou po určitou dobu.

Zamysleli jste se někdy nad tím, jak vám tato kreditní karta může prospět a pomoci ve vašem každodenním životě? Obecně platí, že žádost o kartu není složitá, ale také to není něco, co by se mělo ignorovat, zvláště pokud existuje něco, co jste nikdy neudělali. 

Než si totiž zažádáte o jakoukoli kartu, musíte se o ní dozvědět více, abyste viděli, zda je pro vás karta ideální a zda bude dobrá v porovnání s vaším životním stylem. To platí i pro kreditní kartu UniCredit Bank VISA Credit Classic. 

No a přesně to dnes uděláme. Pojďme si promluvit o všech výhodách, které můžete s touto kreditní kartou najít, a o tom, co můžete získat pouhým přečtením celého článku níže. Pokračujte ve čtení a zjistěte více o kreditní kartě UniCredit Bank VISA Credit Classic. 

Proč doporučujeme kreditní kartu UniCredit Bank VISA Credit Classic 

Pojďme si nyní promluvit o důležitých věcech, jako například proč tuto kartu doporučujeme? Doporučit kreditní kartu většinou nebude složité. Zejména pokud se bavíme o kreditní kartě UniCredit Bank VISA Credit Classic. 

Ale ještě musíte vědět pár věcí, než to získáte, například proč to doporučujeme. No a tato karta má spoustu výhod, které u jiných karet běžně nenajdete. Jako například revolvingový úvěr. 

Další důvody, proč to doporučujeme, je ten, že můžete těžit z účtů, spoření a mnoha dalších. Navíc máte stále výhody cestování zcela zdarma. Obecně se jedná o velmi rozmanitou kartu a lze ji využít k různým účelům. 

K čemu mohu používat kreditní kartu UniCredit Bank VISA Credit Classic? 

Nyní bude jeho použití stejně snadné pochopit. S touto kreditní kartou ji můžete použít na různé věci. Jednou z nich, kterou si ale opravdu užijeme, je cestování. K tomuto účelu lze použít tuto kartu. 

Nejen to, je to mezinárodní karta, což znamená, že ji můžete bez problémů vydat i ze své země. Ale protože také poskytuje zcela zdarma cestovní pojištění pro vás a všechny vaše budoucí cesty. 

Dalším využitím karty je také nakupování, protože při nákupech touto kartou budete moci mít 45 dní zcela bez úroků, stejně tak máte vysoký kreditní limit a můžete platit v bankomatech v Skupina UniCredit. 

Výhody kreditní karty 

Hledáte výhody, které bude mít kreditní karta UniCredit Bank VISA Credit Classic? Jste na správném místě, protože dnes si povíme vše, co potřebujete vědět, včetně toho nejdůležitějšího o aplikaci a to budou vaše výhody. Přestože je seznam dlouhý, bude velmi informativní. Pokračovat ve čtení. 

  • Vysoký limit, 
  • cestovní pojištění zdarma, 
  • 45 dní bez úroku, 
  • výběry z bankomatů ve skupině UniCredit v České republice i v zahraničí, 
  • revolvingový (opakovaný) úvěr, který vám umožní pokrýt neočekávané výdaje, jako je nákup ledničky nebo pračky 
  • • vaše peníze mohou vydělávat na spořicím účtu nebo v rámci pravidelného investování 
  • věrnostní programy jako U-šečete 

Nevýhody kreditních karet 

A stejně jako přináší seznam výhod, je nevyhnutelný i seznam nevýhod a potřebujeme, abyste se o něm vše dozvěděli. Ještě před podáním žádosti o kartu. Můžete tak zjistit, zda pro vás bude tato karta skutečně dobrá nebo ne. Pokud vás zajímá, jaké jsou výhody kreditní karty UniCredit Bank VISA Credit Classic, pokračujte ve čtení, protože to vše máme níže. 

UniCredit Bank VISA Credit Classic

Využijte této příležitosti a zažádejte si o tuto úžasnou kartu hned teď!

  • Roční poplatek. 

Jak probíhá kreditní analýza kreditní karty UniCredit Bank VISA Credit Classic 

Budeme nyní mluvit o úvěrové analýze? Pokud jste to nevěděli, kreditní analýza je způsob, jak může společnost zjistit, zda tato karta bude vaše nebo ne. Začne to především procesem žádosti o kartu. 

Zde vyplníte formulář a zašlete osobní doklady k prokázání totožnosti. Společnost ale nejen prokáže vaši identitu, ale také ji použije k nahlédnutí do vaší kreditní historie. 

Je dobré se podívat na další úvěrovou historii, uvidí všechny pozitivní a negativní věci, které máte. To zahrnuje minulé a současné karty, stejně jako půjčky a mnoho dalších finančních informací, které můžete mít. 

Na konci obdržíte kreditní skóre, které bude definovat, jak dobrá je vaše historie. A pamatujte, že chcete-li mít tuto kartu, vaše historie musí být pozitivní a s dobrým číslem. To je přesně důvod, proč je to tak důležitý bod. 

Existuje maximální a minimální částka kreditní karty 

Máte nyní stanovenou minimální a maximální částku pro podání žádosti o tuto kartu? Jakkoli to může být překvapivé, ano, děláte, protože s touto kreditní kartou máte přístup k minimální částce kolem 10 000 Kč. 

Nyní se jeho maximální hodnota pohybuje kolem 250 000 Kč. To se stane velkou výhodou, pokud hledáte kartu, která vám nabídne vysokou kreditní hodnotu. Protože tato karta vám dá to a mnohem víc. 

Chcete požádat? Zde se dozvíte, jak získat kreditní kartu UniCredit Bank VISA Credit Classic 

Opravdu chcete požádat o tuto kartu? Pokud je vaše odpověď kladná a máte skutečný zájem o kartu zažádat, pak už neztrácejte čas, raději pokračujte ve čtení. Pokud se chcete dozvědět více, klikněte níže a přejděte do druhé části tohoto článku, kde si povíme, jak si o kartu jednoduše požádat a co k tomu potřebujete. 

Trending Topics

Latest News