Moneta Money Bank Kreditní karta: Odměňte za své nákupy až 6 000 Kč 

ADS

Moneta Money Bank Kreditní karta: Odměňte za své nákupy až 6 000 Kč 

Moneta Money Bank Kreditní karta

Je to pro vás ideální karta?

Verified URL
Bezkontaktní platby
Možnost rychlých a bezpečných bezkontaktních plateb, které zjednodušují a urychlují platby.
Slevy u partnerů
Držitelé karty mohou využívat speciální slevy a výhody u vybraných obchodních partnerů Moneta Money Bank.

Už jste se někdy pozastavili nad tím, jaké největší výhody má kreditní karta? Mnoho karet má výhody jako cestování nebo dokonce pojištění. Co ale lidé u karet hledají nejvíce, je výhoda cashback.  

Jedná se o benefit, který můžete s kartou utrácet, nakupovat a zároveň získávat peníze zpět. Jednoduchý a snadný způsob, jak ušetřit, zatímco utrácíte. Tato karta bude mít toto a další. Dnes je řeč o kreditní kartě Moneta Money Bank Kreditní karta.  

Existuje mnoho dalších věcí, které činí tuto kartu extrémně pozitivní, ale to jsou věci, které vás naučíme níže. Proto, pokud vás to a cokoli jiného opravdu zajímá, čtěte dál.  

Proč doporučujeme kreditní kartu Moneta Money Bank Kreditní karta  

Proč tuto kartu doporučujeme? Přemýšleli jste někdy nad tím, proč je tato kreditní karta skutečně doporučována? Je to vlastně velmi jednoduché, výhody, které to má, jsou neuvěřitelné. Ale jedním důvodem, proč to doporučujeme, je přesně to, o čem jsme hovořili výše.  

V tomto případě mluvíme o cashbacku. Tento výraz v doslovném překladu znamená cash back a jeho velmi srozumitelný název provádí nákupy kartou a malou část peněz z nákupu dostanete zpět buď v bodech, nebo v hotovosti, v tomto případě v hotovosti.  

Každý měsíc získáváte 1 % zpět na nákupy produktů z vybraného balíčku. A pak stále můžete získat 5 % zpět z každého nákupu potravin po dobu 6 měsíců. A to platí ať už v ČR nebo v zahraničí.  

K čemu mohu kreditní kartu Moneta Money Bank Kreditní karta používat?  

Její využití bude v podstatě směřovat k nákupům, protože tam bude karta zářit nejvíce. Nákupní výhody můžete vidět přesně tam, kde jsme se zmínili výše v cashbacku. Můžete získat 5 % a 1 % na různé nákupy.  

Získáte ale také výhody, jako je úvěrový limit. Získáte limit, který může být dokonce velmi pozitivní, protože je založen na vaší kreditní historii. A pokud potřebujete peníze, můžete požádat o určitou částku v agentuře nebo online, aby vám pomohla.  

A tak můžete nejen realizovat projekty, ale také bez problémů nakupovat a platit. Proto, když se na to podíváme, obecně je tato karta ideální pro nákupy. Bohužel to nemá cestovní výhody, takže na to moc dobré nebude.  

Výhody kreditní karty  

Výhody nejsou nejdůležitější částí tohoto článku, protože každý má rád, že má karta mnoho výhod a tato karta, i když nemám dlouhý seznam výhod, bude mít stále některé velmi důležité výhody. Níže vám přinášíme seznam všech výhod, které můžete u kreditní karty Moneta Money Bank Kreditní karta najít.  

  • Odměňte za své nákupy až 6 000 Kč  
  • O úvěrový limit až 75 000 Kč můžete požádat online. Na pobočce však můžete požádat až o 300 000 Kč  
  • Každý měsíc obdržíte 1,0 % zpět z nákupu produktů z vybraného balíčku. Až 500 Kč a navždy  
  • Vrátíme 5,0 % z každého nákupu potravin po dobu 6 měsíců. Až 500 Kč měsíčně v ČR i v zahraničí  
ČSOB Kreditní karta Standard

Využijte této příležitosti a zažádejte si o tuto úžasnou kartu hned teď!

Nevýhody kreditních karet  

Kromě výhod zde najdete i seznam nevýhod. Výhody, stejně nenáviděné, jako jsou, jsou stále velmi důležitou součástí vlastnictví kreditní karty, kterou by lidé neměli ignorovat. To je přesně to, co tady budeme dělat. Pojďme si promluvit o nevýhodách a ukázat vám, že nejsou tak negativní.  

  • Žádné pojištění.  

Jak probíhá kreditní analýza kreditní karty Moneta Money Bank Kreditní karta  

Pokud hledáte informace o úvěrové analýze, musíte vědět, že jde o jednoduchý proces. K tomu stačí požádat o kartu, protože je potřeba vyplnit formulář s dokumenty, aby se to skutečně mohlo stát.  

Analýza začne v tomto procesu žádosti po odeslání formuláře, společnost prokáže vaši totožnost a později začne vaše kreditní analýza. Analýza trvá pár minut, ale uvidíte spoustu věcí.  

V tomto případě všechny pozitivní a negativní věci ve vašich financích. To se počítá jako platby, partneři, úvěr, půjčky a další. To vše je při analýze nesmírně důležité.  

Na konci toho všeho obdržíte kreditní částku. Tomu se říká kreditní skóre a skutečně definuje, jak dobré jsou vaše finance. Bude také rozhodovat o tom, zda můžete na konci dne získat kreditní kartu nebo ne.  

Existuje maximální a minimální částka kreditní karty  

Pokud hledáte limit karty. Nebojte se, jsme tu, abychom vám řekli, že to není tak jednoduché, jak si myslíte. S touto kreditní kartou získáte maximální a minimální částku, která však není předem stanovena na její oficiální stránce.  

Ve skutečnosti to bude zcela definováno vaším kreditním skóre. Skóre je velmi důležité a stojí za to. A samozřejmě nastaví limit. Pokud je vaše skóre vyšší, váš limit bude vyšší a totéž platí pro opak.  

Chcete požádat? Zde se dozvíte, jak získat kreditní kartu Moneta Money Bank Kreditní karta  

Je na čase se konečně naučit, jak získat kreditní kartu, protože výhody a nevýhody jsou sice velmi důležité, ale je také důležité, abyste věděli hodně o tom, jak můžete požádat a co potřebujete k tomu, aby byla žádost možná.  

Nebojte se, nebude to vůbec složité. Stačí kliknout níže a přejít na druhou část článku, kde si o tom všem a ještě mnohem více povíme. Pokud vás to zajímá, pokračujte ve čtení. 

Trending Topics

Latest News