Podívejte se, jak zažádat o kreditní kartu Raiffeisenbank Kreditní karta EASY 

ADS

Karta zahrnuje ochranu nákupu, která pokrývá ztrátu nebo poškození zboží zakoupeného s kartou po určitou dobu.

Raiffeisenbank Kreditní karta EASY

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Zjistěte, jak se přihlásit Navštivte oficiální stránky
  • Atraktivní slevy

    Díky programu RB Club získáte spoustu atraktivních slev u obchodníků.

  • Vedení karty ZDARMA

    Kartu máte vždy po ruce jako peněžní rezervu pro snadnější řešení neočekávaných výdajů.

  • ZDARMA Pojištění prodloužené záruky

    Na vybrané zboží koupené kartou získáte prodlouženou záruku.

Product Details

Kreditní kartu vybírejte především podle délky bezúročného období – v Raiffeisenbank je to až 55 dní. Dále podle výše úvěrového limitu, poplatků za vedení karty a výhod. Záleží, jestli chcete kartu využívat jako občasnou rezervu nebo na pravidelné krytí větších výdajů.

Our take
  • Věk nad 18 let
  • Pravidelný čistý měsíční příjem alespoň 12 000 Kč
  • Mít české občanství nebo trvalý pobyt či povolení k pobytu v ČR
  • Platný doklad totožnosti
  • Telefonní číslo a e-mail kvůli kontaktu

Nyní, když znáte všechny výhody této kreditní karty, je čas konečně zjistit, jak se pro vás může stát nejlepší ze všech. Víme, že tato karta je vysoce kvalitní, ale samozřejmě ještě potřebujete nějaké informace. 

Tyto informace budou například informacemi k vyžádání. To zahrnuje požadavky, dokumenty a spoustu dalších věcí, protože právě ty vám celý proces usnadní a zjednoduší. Ale budeme mluvit i o jiných věcech. 

Podívejme se například také na největší výhody a profily, které lidé s touto kartou nakonec najdou. Ale pořád jsme hodně pozadu. To vše je dále a pokud se chcete dozvědět více, měli byste. Pokračovat ve čtení. 

Jaké jsou požadavky potřebné k podání žádosti? 

Existuje mnoho požadavků, o které lze snadno požádat a získat kreditní kartu. Bohužel jsme tu my, abychom vám je všechny ukázali. Nebojte se, bude to krátký seznam, ale stále je to seznam, který můžeme dokončit, aniž bychom opustili domov. Pokud vás to zajímá, čtěte dál. 

  • Být starší 18 let, 
  • Žít v České republice nebo mít trvalý pobyt, 
  • Mít bankovní účet. 

Jaké doklady jsou potřeba k žádosti o kreditní kartu Raiffeisenbank Kreditní karta EASY 

Získáte nejen žádosti a jejich kompletní seznam, ale také kompletní seznam dokumentů potřebných k žádosti o kartu. Ještě lépe získáte seznam možných, než kolik jich budete potřebovat. Pamatujte, že v závislosti na tom, jak dlouho o tuto kartu žádáte, se mohou změnit. 

  • doklad totožnosti, 
  • Doklad o příjmu, 
  • Důkaz adresy. 

Jaké jsou největší profily této kreditní karty?  

A jeho největší předpovědi. Počítali jste s tím, že vás potěší? Pokud chcete vědět, zda je tato kreditní karta dobrá, můžete se podívat na níže uvedené profily lidí, kteří o kartu žádají, a zjistit, zda je to skutečně karta pro vás. Pokud máte zájem, neztrácejte čas a pokračujte ve čtení. 

Vysoký limit 

Všechny kreditní karty mají vysoký limit. Tedy ne všechny, ale drtivá většina bude mít vysoký maximální limit, což je pro lidi, aby měli během limitu větší svobodu volby. Ale ne každý bude mít limit tak vysoký. 

Tato kreditní karta má limit 500 000 Kč. To je na mnoha kartách skutečně zřídka k vidění, zejména u položek, které nemají roční poplatek. No, alespoň si myslíme, že nemají roční poplatek, protože o něm nejsou žádné informace. 

Bezpečný 

Když si něco kupujete, je důležité, abyste věděli, že z toho máte spoustu výhod. Ještě více, dotyčné výhody těží nejen z používání karty, ale také z věcí, které využíváte při nákupu s kartou. 

V tomto případě budete mít pojištění? A v tomto případě jde o pojištění prodloužené záruky. Pokud nevíte, co to znamená? Vysvětlíme, když si koupíte něco jemnějšího, dostanete záruku. S touto kreditní kartou ji lze rozšířit na vybrané produkty s kartou. 

slevy 

To nejlepší, co u kreditní karty najdete, jsou slevy. Díky slevám bude totiž nakupování s kartou mnohem zábavnější a nakonec s kartou utratíte více a získáte více výhod tím, že budete s kartou více utrácet. 

V tomto případě je to dobrý paradox. Nyní s touto kartou můžete získat slevy. Může za to slevový program, který karta nazvala RB. RB club je slevový program, který nabízí slevy na určité produkty. 

Řízení 

A nyní, když požádáte o kartu, bude maximální správa této karty mimořádně pozitivní. Je to proto, že čím více budete spravovat svou vlastní kartu, tím větší svobodu budete mít a karta s velkou volností je nesmírně příjemná. 

Ale máme ještě další výhody. S touto kartou můžete například ušetřit peníze a usnadnit tak správu nečekaných výdajů. Což je samo o sobě nesmírně dobré. Protože pak už se nikdy nebudete muset starat o peníze. 

Naše rada pro ty, kteří se chystají žádat o kreditní kartu   

Nyní, chcete nějaké tipy ohledně této kreditní karty a jak to funguje? No, nebojte se, protože dnes vám to všechno povíme. Při žádosti o kreditní kartu je důležité, abyste věděli, že samotná žádost není složitá. 

Pokud máte potřebné informace, můžete se k nim snadno dostat. Proto vás žádáme, abyste byli opatrní při výběru karty a také při prohlížení informací, protože bez ní se daleko nedostanete. 

Nezapomeňte si prohlédnout vše potřebné a skutečně zjistit, zda pro vás tato karta může být dobrou kartou. Samozřejmě, pokud si vyberete, nezapomeňte se zde podívat, jak o kartu jednoduše požádat. 

Komerční banka A karta

Využijte této příležitosti a zažádejte si o tuto úžasnou kartu hned teď!

Výhody a nevýhody vážení – Vyplatí se to?  

Má to několik výhod a jen jednu nevýhodu. Jedinou nevýhodou je absence pojištění. Ale kromě toho je karta velmi pozitivní. Se slevovými výhodami a dokonce získáte velmi vysoký úvěrový limit. 

Co k tomu můžeme říci? Můžeme říci, že karta stojí hodně. Pero je vysoce kvalitní a můžete z něj snadno těžit. Bude těžké najít tak dobrou kartu s tak dobrými výhodami a je tak cenově dostupná. 

Požádejte jednou provždy o kreditní kartu Raiffeisenbank Kreditní karta EASY na oficiálních stránkách!   

Je čas si o kartu konečně zažádat a víme, že to byla dlouhá cesta, kdy jsme se o ní dozvěděli tolik věcí a tolik informací, ale věřte mi, že na konci dne to bude stát za to. 

Chceme jen říct, že byste měli číst dál, abyste se vše dozvěděli a věřte, že pokud kliknete níže, budete moci přejít na oficiální stránku kreditní karty Raiffeisenbank Kreditní karta EASY a požádat o ni. 

Trending Topics

Latest News