Podívejte se, jak zažádat o kreditní kartu Česká spořitelna Kreditní karta

ADS

Držitelé karty mohou využívat speciální slevy a výhody u vybraných obchodních partnerů České spořitelny.

Česká spořitelna Kreditní karta

Lustezz rating
5 /5
Rates & Fees
Zjistěte, jak se přihlásit Navštivte oficiální stránky
Product Details

5 důvodů pro výběr zdravé kreditní karty od České spořitelny

  • Kreditní karta je ideální partner na cestování, nákupy online nebo u obchodníků.
  • Doporučujeme kreditku každý měsíc doplatit a tak ji využívat zcela zdarma.
  • Ideální maximální limit kreditky navrhujeme v úrovni jednoho měsíčního příjmu.
  • Sami se vám ozveme, abychom vám pomohli se změnami pro lepší plán splácení.
  • Probereme s vámi poměr splátek vůči příjmu tak, aby vaše finance byly zdravé.
Our take

Reprezentativní příklad

Částka úvěru ke Kreditní kartě čerpaná ve výši 30 000 Kč na dobu 12 měsíců a s úrokovou sazbou 24 % ročně má měsíční splátku 2 836 Kč. Poplatek za vedení kartového účtu činí 50 Kč měsíčně. RPSN je 31,30 % a celková částka splatná klientem je 34 632 Kč. Reprezentativní příklad vychází z očekávané běžně poskytované výše úvěru a z předpokladu, že smlouva bude uzavřena k 11. dni v měsíci.

Máte v úmyslu požádat o tuto kreditní kartu. No, pokud sledujete první část článku, pak je čas se konečně poučit. Protože žádost funguje a věří, může to být velmi komplikovaný proces, pokud nemáte dostatek pomoci. 

Naštěstí vás to nenecháme udělat samotného, ​​protože ačkoliv jde o jednoduchý proces, obecně bez potřebných informací bude obtížný. Přinášíme veškeré informace k žádosti o kreditní kartu České spořitelny Kreditní karta. 

No a níže vám přineseme seznam se všemi náležitostmi, dokumenty a i tím největším využitím, které pro vás tato kreditní karta bude mít. Nebojte se, proces není složitý a zvládnete ho bez problémů. Pokračovat ve čtení. 

Jaké jsou požadavky potřebné k podání žádosti? 

A jsou specifikované požadavky na kartu nebo stačí být starší 18 let? Mezitím to může být trochu obtížné, v závislosti na tom, co děláte, je čas naučit se, co můžete udělat, abyste žádost dostali. Níže se dozvíte, jaké jsou požadavky na kreditní kartu. 

  • Musí být starší 18 let, 
  • Žít v České republice nebo mít trvalý pobyt, 
  • Mít bankovní účet. 

Jaké doklady jsou potřeba k žádosti o kreditní kartu České spořitelny Kreditní karta 

Kromě náležitostí budou další nesmírně důležitou součástí kreditní karty doklady. Naštěstí jsme tu my, abychom vám pomohli dozvědět se o tom více. Pokud se chcete dozvědět více, pokračujte ve čtení, protože níže vám přinášíme seznam všech dokumentů potřebných k žádosti o kreditní kartu. 

  • doklad totožnosti, 
  • Důkaz adresy, 
  • Doklad o příjmu. 

Jaké jsou největší profily této kreditní karty?  

Každá kreditní karta má specifikované profily, které vám pomohou v procesu, abyste ji konečně měli. Tyto profily vám pomohou zjistit, zda je vlastní kreditní karta ideální a zda pro vás bude ideální. No, pokud vás to alespoň z malé části zajímá, čtěte dál. 

Raiffeisenbank Kreditní karta EASY

Využijte této příležitosti a zažádejte si o tuto úžasnou kartu hned teď!

Bezpečnostní 

Velmi důležitou věcí při žádosti o kreditní kartu je požádat o takovou, která vám poskytne větší bezpečnost, protože věřím, že bezpečnost psa by se nikdy neměla podceňovat. Zvláště pokud s ním nakupujete online. 

Nyní s touto kartou získáte extra zabezpečení. Je to proto, že v případě ztráty nebo zneužití bude váš účet stále v bezpečí. Poté můžete zavolat do společnosti a kartu okamžitě deaktivovat. 

Poplatky  

Úrok je malý poplatek, který musíte zaplatit vždy, když něco platíte na splátky kreditní kartou. A tato sazba může být někdy velmi vysoká nebo velmi nízká, ale ne u kreditní karty České spořitelny Kreditní karta. 

A pak s touto kreditní kartou nemusíte nic platit. Přísahám, no, musíte vrátit peníze do 55 dnů, abyste se vyhnuli placení úroků. To je opravdu velká výhoda, protože možná budete chtít něco koupit, ale zaplatíte to až později. 

Odměny  

Mnoho karet bude mít odměny, které poskytnou spoustu výhod. Tato karta nebude jiná a můžete získat spoustu odměn, i když to nejsou mílové nebo bodové programy, je to stále velmi pozitivní. 

Touto kreditní kartou můžete platit například v zahraničí nebo online. Kdykoli to tak uděláte, dostanete zpět až 350 Kč měsíčně. Nebo 1 % z každé platby. Jak vidíte, získat peníze zpět, aniž byste cokoli dělali, je skvělé. 

Mezinárodní  

Kreditní karta nebude vždy mezinárodní, to znamená, že když používáte kreditní kartu, někdy se může stát, že karta nemá možnost nákupů mimo vaši zemi. Díky tomu je méně užitečné. 

To se ale u kreditní karty České spořitelny Kreditní karta naštěstí nestane. Protože s touto kartou budete mít přístup k nesmírným výhodám. Můžete jej například použít v tuzemsku i mimo ni. 

Naše rada pro ty, kteří se chystají žádat o kreditní kartu 

Tato karta je velmi jednoduchá, vyžádejte si ji a nebudete muset mít mnoho věcí. Přesto, bez ohledu na to, jak jednoduchá je kreditní karta, bude stále speciální. Aby byl požadavek kompletní, musíte mít ještě důležité věci specifické pro kartu. 

Bohužel jsme tu dnes, abychom o tom mluvili. Bez ohledu na to, jak jednoduchá je karta nebo jak snadný je požadavek, je vždy důležité, abyste k ní měli přístup.

A často, abyste k ní měli přístup, musíte porozumět více informacím o kartě, které vám může poskytnout pouze společnost. Nebojte se tedy firmu kontaktovat. Jsou připraveni vám pomoci pouhým zavoláním. A věří, že to stojí za to. 

Výhody a nevýhody vážení – Vyplatí se to? 

Tato karta opravdu stojí za to, je to něco, co potřebujete vědět a co si uvědomuje každý. Opravdu si myslíme, že s touto kartou budete moci získat nejvíce výhod ze všech. Samozřejmě stále máte tu či onu nevýhodu, jako například karta je zdarma až po dobití. 

Ale s cashback programem, cestovními výhodami a dokonce i bezúročnými výhodami se karta velmi vyplatí. Myslíme si, že s tím vším budete moci těžit mnohem více, než jste si původně mysleli. 

Požádejte jednou provždy o kreditní kartu České spořitelny Kreditní karta na oficiálních stránkách!

Je čas požádat o kartu? Nyní, když konečně znáte všechny výhody, nevýhody, použití a požadavky, plus dokumenty, o které je třeba kartu požádat, je na čase k ní konečně mít přístup. 

Tento proces nebude obtížný, můžete jednoduše kliknout na tlačítko níže. Tímto způsobem přejdete na druhou část tohoto článku a mrknutím oka budete moci začít žádat o kreditní kartu České spořitelny Kreditní karta. 

Trending Topics

Latest News